Meniu
Your Cart

Blog RSS Feed

18 aug. Ghid complet pentru pregătirea de Black Friday: Cum să profiți la maximum de oferte
Raluca 0 7
Black Friday 2023 este în apropiere, iar cumpărătorii din toată România își pregătesc strategiile pentru a profita de reducerile și ofertele tentante...
15 aug. Ce este filtrul HEPA?
0 4
Într-o lume în care calitatea aerului devine tot mai importantă, tehnologia filtrului HEPA devine tot mai cunoscută și utilizată. Filtrul HEPA, sau fi..
12 aug. Alege Suportul TV de Perete Super Slim Multibrackets MB-6560 pentru LG OLED: Îmbunătățește-ți Experiența de Vizionare
Raluca 0 4
Dacă deții un prețios televizor LG OLED, înseamnă că apreciezi calitatea superioară a imaginii și tehnologia avansată pe care o aduce în casa ta. Pent..
10 aug. Ce este suportul TV VESA?
Raluca 0 4
În era tehnologiei moderne, televizoarele devin din ce în ce mai subțiri și mai elegante, iar montarea lor pe pereți pentru a economisi spațiu și a cr..
16 iul. Ce este un ecran de proiecție și cum îl poți alege cel potrivit
Raluca 0 15
Dacă ești pasionat de filme sau prezentări impresionante, un ecran de proiecție este un accesoriu esențial pentru a transforma experiența de vizionare..
12 iul. O privire asupra istoriei lanternelor: De la flăcări primitive la iluminarea modernă
Raluca 0 14
Lanternele au fost parte integrantă a vieții umane de-a lungul secolelor, oferind lumina necesară în întuneric și jucând un rol esențial în navigație,..
10 iul. Prizele WiFi - O revoluție în conectivitatea de acasă
Raluca 0 16
Într-o lume în continuă dezvoltare, tehnologia evoluează rapid pentru a ne facilita viața de zi cu zi. Unul dintre cele mai recente avansuri în domeni..
08 iul. Aspiratorul compact de mână fără fir PETRA: Soluția perfectă pentru curățenie rapidă și eficientă
Raluca 0 14
Într-o lume agitată și mereu în mișcare, găsirea unei soluții eficiente pentru curățenie poate fi o provocare. Cu toate acestea, aspiratorul compact d..
14 iun. Pe ce perete să montezi televizorul. GHID
Raluca 0 16
Montarea televizorului pe perete poate aduce un aspect elegant și spațiu liber în camera ta. Cu toate acestea, alegerea peretelui potrivit pentru mont..
12 iun. Iluminarea eficientă și economică a casei tale: Sfaturi practice pentru reducerea consumului de energie
Raluca 0 17
Iluminarea eficientă și economică a casei tale nu numai că poate reduce facturile lunare la energie electrică, dar poate și contribui la protejarea me..
12 iun. Ce este un fotosenzor?
Raluca 0 14
Un fotosenzor este un dispozitiv electronic care detectează și măsoară intensitatea luminii sau radiației luminoase. Funcționează pe principiul conver..
10 iun. Iluminare eficientă şi economică cu proiectorul led cu panou solar 5V/8W BAT 6Ah 400LM + IR
Raluca 0 12
Iluminarea eficientă și eco-friendly a curții, casei sau garajului dumneavoastră poate fi acum realizată cu ajutorul proiectorului LED cu panou solar ..
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)