Meniu
Your Cart

Jucarii si accesorii din lemn

Model: TL8401
Aisberg plutitor, din lemn, 9 piese S.T.E.M. Experimenteaza minunea jocului educativ! Acest Aisberg in echilibru il incurajeaza pe micutul tau sa se miste cu atentie, sa gandeasca critic si sa joace imaginativ, totodata bucurandu-te de un mod distractiv de a invata!  Cate animale arctice poti adauga..
139 lei
Fără TVA:139 lei
Model: K-10
Birou + scaunel, reglabile/roz/PAL+metal+plastic - Setul de birou pentru copii este perfect pentru decorarea camerei copilului tau cu stil, un birou reprezinta elementul prinicipal, atunci cand vrei sa amenajezi copilului tau un spatiu pentru studiu - Este comod si usor de utilizat/intretinut - Bir..
465 lei
Fără TVA:465 lei
Model: 232
Birou + scaunel, reglabile/scoala/desene/MDF+metal - Setul de birou si scaun este perfect pentru a decora camera oricarui copil, biroul avand un design placut, viu colorat - Este comod si usor de utilizat/intretinut - Biroul este ideal pentru copii carora le place sa coloreze, sa lipeasca sau pur si..
305 lei
Fără TVA:305 lei
Model: TL8456
Broasca testoasa didactica, din lemn, 6 piese S.T.E.M. Experimenteaza minunea jocului educativ! Acest sortator de forme il incurajeaza pe micutul tau sa se miste cu grija, sa gandeasca critic si sa joace imaginativ, toate acestea in timp ce savureaza un mod distractiv de a invata! Broasca testoasa d..
155 lei
Fără TVA:155 lei
Model: TL8468
Cuburi Casa Visurilor, din lemn, 12 piese Construieste-ti propria casa de vis cu aceste 12 cuburi din lemn premium, frumos ilustrate cu diferite spatii ale unei locuinte pe fiecare din cele 6 parti. Promovarea distractiei sanatoase si pozitive - Situatiile din viata reala ii inspira pe copii sa gand..
110 lei
Fără TVA:110 lei
Model: TL8463
Cuburi cu ilustratii de pepiniera, din lemn, 15 piese Construiti si rasturnati cu piesele luminos ilustrate pentru cei mici. Incurajati-va copilul sa creeze combinatii nesfarsite cu acest set de cuburi de 12 bucati cu ilustratii de pepiniera. Un saculet de panza este inclus pentru depozitare si tran..
110 lei
Fără TVA:110 lei
Model: YX-6075
Cuburi din lemn, 30 piese/cutie Cu ajutorul cuburilor de constructie din lemn, de diferite forme si culori, copii pot sa constriasca  structurile pe care si le imagineaza. Caracteristici: - Acest set contine 30 de piese din lemn, frumos colorate, depozitate intr-o cutie din carton cu capac din pla..
48 lei
Fără TVA:48 lei
Model: 2022-3
Cuburi din lemn, 40 piese/galetusa Cu ajutorul cuburilor de constructie din lemn, de diferite forme si culori, copii pot sa constriasca  structurile pe care si le imagineaza. Caracteristici: - Acest set contine 40 de piese din lemn, cu diverse forme, depozitate intr-o cutie cilindrica din carton. ..
36 lei
Fără TVA:36 lei
Model: TL8471
Cuburi rotative, din lemn - La circ Cuburi rotative la circ, din lemn premium - Twisting Cubes Răsuciți cuburile pentru a combina și potrivi 4 personaje diferite de la circ. Promovarea distracției sănătoase și pozitive - Situațiile din viața reală îi inspiră pe copii să gândească creativ în timpul ..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Model: TL8453
Cuburi stivuibile cu ilustratii din gradina, din lemn, 24 piese S.T.E.M. Experimenteaza minunea jocului educativ! Acest ansamblu de cuburi il incurajeaza pe micutul tau sa se miste cu atentie, sa gandeasca critic si sa joace imaginativ, totodata bucurandu-te de un mod distractiv de a invata! Cuburi ..
160 lei
Fără TVA:160 lei
Model: TL8146
Figurine din lemn - Amy si iepurasul Figurina Amy si iepurasul, cu membre ajustabile, din lemn premium.  Luati-o pe Amy si pe iepurasul ei la o plimbare prin parc sau stati intr-o casa de papusi. Jocul de rol pentru copii este minunat pentru ca acestia sa se joace si sa se distreze, in timp ce isi d..
79 lei
Fără TVA:79 lei
Model: TL8144
Figurine din lemn - D-na Goodwood cu bebelus Figurina Doamna Goodwood cu bebelus in marsupiu cu membre ajustabile, din lemn premium. Luati-o pe Doamna Goodwood si pe bebelusul ei la o plimbare prin parc sau stati intr-o casa de papusi. Jocul de rol pentru copii este minunat pentru ca acestia sa se j..
79 lei
Fără TVA:79 lei
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)