Meniu
Your Cart

Jucarii bebelusi

Model: 6809A
Antemergator cu baterii Iata o jucaria magica incarcata cu activitati, cu lumini si sunete! Caracteristici: - Jucaria educativa este multifunctionala: canta la pian cu cele 5 clape, asculta melodii apasand steluta din stanga, invarte rotitele, cercurile sau figurinele, aseaza cifrele la locul lor,..
69 lei
Fără TVA:69 lei
Model: 89403
Camion + cuburi educative, 26x16.5x21 cm, Polesie O jucarie indispensabila in dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor logice ar trebui sa fie aceasta casuta cu forme educative. Caracteristici: - Jucaria are forma de masinuta. - Setul contine: 1 camion, 6 forme, si 1 folie cu 6 stikere pentru for..
54 lei
Fără TVA:54 lei
Carte senzoriala pentru copii 1-3 ani
REDUS -36 %
Model: AL36
Pentru drumurile lungi, pentru bebelușii curioși, dar mai ales pentru liniștea părinților, astazi vă arătăm câteva dintre activitățile dedicate copiilor cu vârsta 12 luni +. Carticica senzoriala, numita si „quiet book”, este realizata manual si gandita sa ȋi tina ocupati pe micii prichindei cateva ..
129 lei 200 lei
Fără TVA:129 lei
Model: 2348
Carusel muzical pentru patut Jucariile suspendate si care se misca sunt foarte atractive si starnesc curiozitatea bebelusului, dezvoltandu-i abilitatile. Caracteristici: - Setul contine: supotul, 3 figurine animalute si un cilindru ce se agata. - Caruselul se fixeaza pe marginea patutului cu ajuto..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Model: 6196
Casuta cu forme si chei, Polesie Iata un set, casuta cu forme si chei, grozav pentru copii cu varsta de peste 12 luni! Jucariile de acest tip dezvolta prin joc coordonarea ochi-mana, dexteritatea si cunostintele copilului. Caracteristici: - Casuta cu forme este ideala pentru micutii copilasi, deo..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Model: 56443
Casuta cu forme si roti, Polesie Iata un set, casuta cu forme, grozav pentru un copil cu varsta de peste 12 luni! Jucariile de acest tip dezvolta prin joc coordonarea ochi-mana, dexteritatea si cunostintele copilului. Caracteristici: - Casuta educationala este pentru copiii cu varsta de la 1 an p..
51 lei
Fără TVA:51 lei
Model: 9166
Casuta educativa + forme - My First Farm, 28x15x18cm, Polesie Iata un set, casuta cu forme si chei, grozav pentru copii cu varsta de peste 12 luni! Jucariile de acest tip dezvolta prin joc coordonarea ochi-mana, dexteritatea si cunostintele copilului. Caracteristici: - Casuta cu forme este ideala ..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Model: 6011
Casuta educativa + forme si chei, 22,4x19,5x21,3 cm, Polesie O jucarie indispensabila in dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor logice ar trebui sa fie aceasta casuta cu forme educative. Caracteristici: - Jucaria are forma de casuta cu 6 compartimente. - Setul contine: 1 casuta, 6 forme, 6 anim..
70 lei
Fără TVA:70 lei
Model: 48745
Casuta educativa + forme, 23x18x16 cm, Wader Iata un set, casuta cu forme si chei, grozav pentru copii cu varsta de peste 12 luni! Jucariile de acest tip dezvolta prin joc coordonarea ochi-mana, dexteritatea si cunostintele copilului. Caracteristici: - Casuta cu forme este ideala pentru micutii co..
56 lei
Fără TVA:56 lei
Model: XY-8207
Casuta educativa, cu forme Casuta educativa din lemn cu spatii pentru introducerea formelor si cifrelor, incurajeaza dezvoltarea coordonarii ochi-mana si invatarea formelor si a cifrelor. Caracteristici: - jucarie in forma de casuta, confectionata din lemn - casuta educativa dispune de spatii spec..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Model: BX-120
Casuta educativa, cu forme Casuta educativa din lemn cu spatii pentru introducerea formelor si cifrelor, incurajeaza dezvoltarea coordonarii ochi-mana si invatarea formelor si culorilor. Caracteristici: - jucarie in forma de cub/casuta, confectionata din lemn - casuta educativa dispune de spatii s..
80 lei
Fără TVA:80 lei
Model: BX-158
Casuta educativa, cu forme Casuta educativa din lemn, rotativa, cu spatii pentru introducerea formelor si cifrelor, incurajeaza dezvoltarea coordonarii ochi-mana si invatarea formelor si culorilor. Caracteristici: - jucarie in forma cilindru rotativ, confectionata din lemn - casuta educativa dispu..
125 lei
Fără TVA:125 lei
Afişare 1 - 12 din 115 (10 pagini)