Meniu
Your Cart

Jucarii balansoar

Model: XL535
Balansoar pentru bebelusi, Buburuza, lemn + plus, 60x34x45 cm Balansoar pentru copilasi! Vor fi incantati sa se legene pe balansoar, capitonat cu material textil de plus Caracteristici: Balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din mater..
419 lei
Fără TVA:419 lei
Model: XL517
Balansoar pentru bebelusi, Calut, lemn + plus, maro, 60x34x45 cm Balansoar pentru copilasi! Vor fi incantati sa se legene pe balansoar, capitonat cu material textil de plus Caracteristici: Balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din ma..
425 lei
Fără TVA:425 lei
Model: XL913
Balansoar pentru bebelusi, Catel, lemn + plus, gri, 68x30x56 cm - Calut balansoar perfect pentru distractia copilului - Este confectionat din plus si lemn finisat - Ofera copiilor posibilitatea de a invata pastrarea echilibrului Dimensiune produs: 68x30x56 cm Greutate produs: 3,115 grame Avertizar..
380 lei
Fără TVA:380 lei
Model: RB-C01
Balansoar pentru bebelusi, Catel, lemn + plus, roz, cu rotile - balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din materiale de foarte buna calitate, nontoxice, viu colorate - balansoarul poseda si rotile pentru deplasarea facila prin casa s..
369 lei
Fără TVA:369 lei
Model: RB-D
Balansoar pentru bebelusi, Dinozaur, lemn + plus, cu rotile - balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din materiale de foarte buna calitate, nontoxice, viu colorate - balansoarul poseda si rotile pentru deplasarea facila prin casa sau..
259 lei
Fără TVA:259 lei
Model: RB-E
Balansoar pentru bebelusi, Elefant, lemn + plus, cu rotile - balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din materiale de foarte buna calitate, nontoxice, viu colorate - balansoarul poseda si rotile pentru deplasarea facila prin casa sau ..
369 lei
Fără TVA:369 lei
Model: XL502
Balansoar pentru bebelusi, Elefant, lemn + plus, roz, 60x34x45 cm Balansoar pentru copilasi! Vor fi incantati sa se legene pe balansoar, capitonat cu material textil de plus Caracteristici: Balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din m..
409 lei
Fără TVA:409 lei
Model: RB-F
Balansoar pentru bebelusi, Flamingo, lemn + plus, cu rotile, roz, 66 cm - balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din materiale de foarte buna calitate, nontoxice, viu colorate - balansoarul poseda si rotile pentru deplasarea facila p..
310 lei
Fără TVA:310 lei
Model: XL509
Balansoar pentru bebelusi, Iepuras, lemn + plus, albastru, 60x34x45 cm Balansoar pentru copilasi! Vor fi incantati sa se legene pe balansoar, capitonat cu material textil de plus Caracteristici: Balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat ..
409 lei
Fără TVA:409 lei
Model: RB-MG
Balansoar pentru bebelusi, Magarus, lemn + plus, cu rotile, 52 cm - balansoarul pentru bebelusi confera copilului Dvs. un loc de relaxare sigur si comod, fiind confectionat din materiale de foarte buna calitate, nontoxice, viu colorate - balansoarul poseda si rotile pentru deplasarea facila prin ca..
259 lei
Fără TVA:259 lei
Model: XL522
Balansoar pentru bebelusi, Masina politie, lemn + plus, 60x34x45 cm Acest balansoar pentru bebelusi este perfect pentru copilasii care au nevoie de actiune si distractie. Miscarea pendulara a balansoarului linisteste orice bebelas si aduce zambet pe buzele oricarui parinte. Folosirea balansoarului i..
380 lei
Fără TVA:380 lei
Model: XL523
Balansoar pentru bebelusi, Masina pompieri, lemn + plus, 60x34x45 cm Designul deosebit sub forma de masinuta pompieri, combinatia de culori a acestui balansoar, materialul textil moale, spatarul inalt fac din acesta jucarie una foarte indragita. Caracteristici: - acest balansoar multifunctional pe..
465 lei
Fără TVA:465 lei
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)