Meniu
Your Cart

Jocuri educative

Jocuri educative

Model: CW0304
Descriere:   50 de imagini - Coloreaza dupa numere Caracteristici: O colectie de jocuri cu 50 de provocari ce se afla intr-o cutie metalica, ideala pentru calatorii. Obiectiv: creeaza desene cat mai vii colorand celulele din imagine, astfel ca fiecare numar sa corespunda numai unei singur..
42 lei
Fără TVA:42 lei
Model: CW0306
Descriere:   50 de imagini punct cu punct Caracteristici: O colectie de jocuri cu 50 de provocari ce se afla intr-o cutie metalica, ideala pentru calatorii. Obiectiv: conecteaza cu o linie continua toate numerele, in ordine crescatoare de la cel mai mic pana la cel mai mare ca la sfarsit ..
42 lei
Fără TVA:42 lei
Model: CW0302
Descriere:   50 de provocari - Deseneaza in sase pasi O colectie de jocuri cu 50 de provocari ce se afla intr-o cutie metalica, ideala pentru calatorii. Caracteristici: O colectie de jocuri cu 50 de provocari ce se afla intr-o cutie metalica, ideala pentru calatorii. Obiectiv: Deseneaza p..
42 lei
Fără TVA:42 lei
Model: CW0101
Adevar sau Provocare - Cu gasca mea Esti pe cale sa experimentezi un joc unic, Adevar sau Provocare - Cu Gasca Mea. Vei auzi si vei dezvalui secrete jenante, vei vedea si vei face la tot felul de provocari trasnite. Caracteristici: Esti pe cale sa experimentezi un joc unic, Adevar sau Provocare - Cu..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Model: CW0103
Adevar sau Provocare - La iarba verde Esti pe cale sa experimentezi un joc unic, Adevar sau Provocare - La iarba verde. Vei auzi si vei dezvalui secrete jenante, vei vedea si vei face la tot felul de provocari trasnite.  Caracteristici: Esti pe cale sa experimentezi un joc unic, Adevar sau Provocare..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Model: CW0102
Adevar sau Provocare - Nopti albe Esti pe cale sa experimentezi un joc unic, Adevar sau Provocare - Nopti albe. Vei auzi si vei dezvalui secrete jenante, vei vedea si vei face la tot felul de provocari trasnite.  Caracteristici: Esti pe cale sa experimentezi un joc unic, Adevar sau Provocare - Nopti..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Model: 32406
Bananagrams, lb. romana Jucatorii si oponentii lor isi propun sa isi foloseasca toate literele pentru a construi o grila de cuvinte intr-o cursa acerba. Primul jucator care foloseste toate piesele sale este incoronat „Top Banana”! Caracteristici: Incredibil de simplu si foarte captivant, BANANAGRAM..
86 lei
Fără TVA:86 lei
Model: LIN0406
Carcassonne Junior Carcassonne Junior este o varianta mult simplificata a jocului cu tematica medievala Carcassonne. Celor mici le face la fel de multa placere sa joace ca si celor mari. Caracteristici: - Copiii pot acum descoperi maretul oras Carcassonne cu acest joc distractiv de asezare a carto..
145 lei
Fără TVA:145 lei
Model: 32926
Carti de joc Bicycle, Jumbo - Cartamundi Mintea ta este ascutita, dar cand esti la masa de carti de mult timp, uneori ochii te pot insela. Obtineti cartile clasice Bicycle cu un index Jumbo, care va vor oferi o citire clara a mainii  in timpul unui joc competitiv. Caracteristici: - Jumbo Index est..
27 lei
Fără TVA:27 lei
Model: 35340
Carti de joc Romania, 2 buc/set Piatnik Jocul de carti ofera bucurie, relaxare si momente de competitie. Aceste carti de joc Piatnik sunt realizate cu figuri de domnitori romani, doamne si printi din secolele XIV si XV. Caracteristici: - Setul contine 2 pachete cu 55 carti de joc (52 de carti stan..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Model: 32377
Carti Escape - Contracronometru, ISBN: 978-606-94982-0-0 Jocul Contracronometru este un Escape Room portabil pentru un grup de prieteni, dar pe care il poti juca si singur! Caracteristici: Jocul Contracronometru este un Escape Room portabil pentru un grup de prieteni, dar pe care il poti juca si s..
69 lei
Fără TVA:69 lei
Afişare 1 - 12 din 131 (11 pagini)